Deras idé prisades av Linköping City Airport

Postad i: Allmänt den 7 June, 2017 av helja35

1 people like this post.

Att skapa ett nytt grafiskt uttryck för marknadsföring, mot ett för flygplatsen viktigt kundgrupp, studenterna. Det var uppdraget som studenterna som läser Visuell retorik inom programmet Grafisk Design och Kommunikation vid LiU fick av Linköping City Airport. Sedan 2009 har kursen innefattat en övning i visualisering inom ett skarpt projekt från näringslivet. Tidigare uppdragsgivare har bland annat varit SEB, Tekniska verken och Stångåstaden. De vinnande studenterna i år var Louise Björklund, Mami Boberg, Linnea Eriksson, Maja Klang, Lovisa Sjögren och Erika Wiktorson.

 

 


 

Kommentera!

Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Notiser drivs av WordPress