Deras idé prisades av Linköping City Airport

Postad i: Allmänt den 7 June, 2017 av helja35

Att skapa ett nytt grafiskt uttryck för marknadsföring, mot ett för flygplatsen viktigt kundgrupp, studenterna. Det var uppdraget som studenterna som läser Visuell retorik inom programmet Grafisk Design och Kommunikation vid LiU fick av Linköping City Airport. Sedan 2009 har kursen innefattat en övning i visualisering inom ett skarpt projekt från näringslivet. Tidigare uppdragsgivare har bland annat varit SEB, Tekniska verken och Stångåstaden. De vinnande studenterna i år var Louise Björklund, Mami Boberg, Linnea Eriksson, Maja Klang, Lovisa Sjögren och Erika Wiktorson.

Notiser drivs av WordPress