Finansiering för att främja rättvisa

Postad i: Allmänt den 19 June, 2017 av Elisabet Wahrby

Studentprojektet Bred Blick har beviljats 1,25 miljoner kronor av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor för att under ett års tid arbeta med att främja rättvisa och inkludera skildringar av invånare med invandrarbakgrund i Norrköping tillsammans med journalister från lokalredaktioner.

Bred blick är ett av fem företag som drivs av LiU-studenter och som fötts ur årets upplaga av LiU Innovations satsning LiU Impact Factory. Under hösten 2016 antogs tio studenter till förinkubatorsprogrammet där de under sex månader fick vidareutveckla sina samhällsförändrande idéer.

Nya svenskar berättar sina historier – på sina villkor

Notiser drivs av WordPress