All-inclusive-boende för studenter

Postad i: Allmänt den 17 July, 2017 av Elisabet Wahrby

Nu lanserar bostadsbolaget Studentbostäder i Linköping ett för Sverige helt nytt koncept för studentboende – Vallavåningen. Här erbjuds en social och smart planerad våning med över 200 m2 gemensam yta och egna möblerade rum, totalt plats för 15 studenter.

Enligt en undersökning gjord av Studentbostadsföretagen har intresset för att bo kollektivt ökat bland studenterna men man efterfrågar ett mer lägenhetslikt boende med högre kvalitet än det som korridorsboendet erbjuder.

Vallavåningen ligger i Linköpings nya stadsdel Vallastaden som står färdigt hösten 2017 och som ligger bara ett stenkast från Campus Valla.

Läs mer om Vallavåningen här

Notiser drivs av WordPress