Parkering stängs av inför München Hoben

Postad i: Allmänt den 7 August, 2017 av helja35

0 people like this post.

Grusparkeringen norr om A-Huset kommer stängas av från och med lördag den 12e augusti till och med tisdag den 29e augusti i samband med München Hoben. Parkering hänvisas till resterande parkeringsplatser på Campus Valla. Då det kommer vara begränsat med parkeringar under dessa veckor så rekommenderas det att lämna bilen hemma för att istället samåka, cykla eller utnyttja kollektivtrafiken. Det är förbjudet att parkera på annan plats än angiven parkeringsplats och felparkerade bilar kommer att bötfällas. Vid frågor eller funderingar, kontakta projektledaren för München Hoben Allis Mahrs på mejl mh-general@lintek.liu.se eller via telefon på 0723-41 23 43.


 

Kommentera!

Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Notiser drivs av WordPress