Ny Östgötamorgon i Stockholm

Postad i: Alumner den 30 August, 2017 av Maria Karlberg

LiU-alumner i Stockholm har bjudits in till en ny omgång av Östgötamorgon den 21 september. Frukostmötet äger rum på Scandic Hotel Anglais och det blir intervjuer med komikern och programledaren Karin Adelsköld och LiU-professorn Jan Marcusson som tillsammans med skådespelaren Stefan Sauk precis släppt en bok om scenskräck. Arrangörer är Region Östergötland och tolv lokala aktörer.

Mer information och anmälan till Östgötamorgon

Notiser drivs av WordPress