Ny vd för Spetsa

Postad i: Allmänt den 7 May, 2018 av Elisabet Wahrby

Anna Jansson blir ny vd för Spets AB, som ägs av Linköpings universitet via LiU Holding. Anna Jansson är idag vd för Unitalent, ett bolag som levererar uppdrag som utförs av studenter vid LiU. Hon kommer att dela sitt vd-skap för Unitalent och Spetsa, dessa bolag uppgifter ligger väldigt nära varandra.
Anna Jansson efterträder Helene Nord som stannar kvar i Spetsa till mitten av juni då hon börjar med företagsrådgivning vid Almi Företagspartner i Östergötland.

AI barnafrid diabetes examensarbete ifm industri vinnova

Notiser drivs av WordPress