Johan Lilliecreutz ny ordförande för nationellt innovationsnätverk

Postad i: Allmänt den 15 May, 2018 av Elisabet Wahrby

Johan Lilliecreutz, vd för LiU Holding, har valts till ny ordförande för Föreningen Universitetsholdingbolag i Sverige, FUHS.
Föreningen bildades 2005 och har idag alla 18 svenska universitetsholdingbolag som medlemmar. FUHS bevakar utvecklingen för universitetsholdingbolagen i Sverige och internationellt. Man fungerar också som remissinstans i frågor om riskkapital och innovationspolitik.
Holdingbolagen, med i många fall innovationskontor, inkubatorer och science parks, är betydelsefulla plattformar för kommersialisering och nyttiggörande kopplat till högskolevärlden.

Mer information om FUHS

AI barnafrid diabetes examensarbete ifm industri vinnova

Notiser drivs av WordPress