Färre studerar i utlandet

Postad i: Allmänt den 10 October, 2018 av Elisabet Wahrby

Förra läsåret minskade antalet studerande i utlandet till 26 100 personer visar läsårsstatistik från Centrala Studiestödsnämnden, CSN. Nivån är nu den lägsta sedan läsåret 2008/2009. Flest studerande är det i USA, Storbritannien och Australien. Och de två mest populära skolorna ligger i länder där många läkarstuderande studerar, Riga Stradins University och Medical University of Gdansk.
Läs mer om SCN:s läsårsstatistik för utlandsstuderande

AI diabetes examensarbete ifm industri vinnova

Notiser drivs av WordPress