Utmärkelsen Årets förening till Campushallen

Postad i: Allmänt den 17 October, 2018 av Elisabet Wahrby

Vid Studentidrottsgalan 2018 i Jönköping delades två utmärkelser inom studentidrotten ut. Utmärkelsen som årets förening gick till Linköpings Studenters IF/Campushallen som belönas med en prissumma på 10 000 kronor.
För att vinna årets förets förening är viktiga faktorer att visa mod, utveckling och innovation som förening.
– Det är en ära att få ta emot ett nationellt pris och jag är jätteglad och ser det som en bekräftelse på att vi lyckats i vårt målmedvetna arbete, säger Campushallens verksamhetschef Pia Carlsson.

Mer information om Studentidrottsgalan på studentidrott.se

AI barnafrid diabetes examensarbete ifm industri vinnova

Notiser drivs av WordPress