LiU rankas högt på lista över nöjda ekonomstudenter

Linköpings universitet hamnar på fjärde plats på den lista som rankar de nöjdaste ekonomstudenterna i Norden. Varje år gör Universum undersökningen FöretagsBarometern, där studenterna får säga sitt om hur nöjda de är med sitt universitet. I år är första året som man publicerar undersökningen på nordisk nivå.  I undersökningen fick närmare 57 000 studenter i Norden chansen att betygsätta sitt universitet eller högskola. Nedan visas listan över de fem högst rankade universiteten/högskolorna i Norden som har de nöjdaste ekonomstudenterna.

Rank Nöjdast Studenter Rank Bäst Karriärtjänster Rank Bäst anställningsbarhetsfokus
1 Stockholm School of Economics 1 Stockholm School of Economics 1 Stockholm School of Economics
2 Hanken School of Economics Helsinki 2 Aalto University 2 Norweigan School of Business
3 University of Copenhagen 3 Hanken School of Economics Helsinki 3 Copenhagen Business School