Två VR-bidrag till postdok utomlands

Postad i: Institutionen för beteendevetenskap och lärande, Medarbetare den 5 December, 2018 av Karin Söderlund Leifler

Två forskare har fått drygt 3 miljoner kronor var från Vetenskapsrådet i bidrag för postdoktorsvistelse utomlands. Naira Topooco ska göra en postdok i USA och forska om beteendemedicin för ungdomar. Hon disputerade tidigare i år vid Institutionen för beteendevetenskap och lärande, IBL. Stephanie Heusser ska göra sin postdoktorsvistelse i Köpenhamn och forska om nervsignalering vid smärta och stroke. Därefter planerar hon att forska vid Linköpings universitet. Hon disputerade vid Stockholms universitet tidigare i år.

AI diabetes examensarbete ifm industri vinnova

Notiser drivs av WordPress