Mats Eklund får Biogasutmärkelsen 2018

Postad i: Allmänt den 6 December, 2018 av Elisabet Wahrby

Biogas Östs årliga Biogasutmärkelse går i år till Mats Eklund, professor, föreståndare och vetenskaplig ledare för nationella Biogas Research center, med säte vid Linköpings universitet. I hård konkurrens med Gröna Bilister och Region Jönköpings län får Mats Eklund utmärkelsen för att hans arbete påskyndat omställningen till fossilfrihet och att han bidragit till att stärka biogasens roll i ett hållbart samhälle.

AI diabetes examensarbete ifm industri vinnova

Notiser drivs av WordPress