Prisade av Navitas

Vårdsnäs stiftsgård, projekt Drivbänk och miljökonsultföretaget Envima stod som vinnare vid studentföreningen Navitas årliga miljöprisutdelning den 30 januari. Priserna delas ut i tre kategorier; Årets miljöföretag, Årets hållbara hopp och årets miljöaktivitet.

I kategorin Årets miljöföretag hade Navitas i år valt att rikta sig mot hotellbranschen. Årets hållbara hopp riktar sig till nystartade, små eller individuella verksamheter och Årets miljöaktivitet delas ut till verksamheter som är medlemmar i Linköpings miljönätverk.

Navitas är en hållbarhetsförening vid Linköpings universitet med syfte att inspirera, utbilda och föra samman hållbarhetsintresserade studenter för att driva utvecklingen kring hållbar framtid.

Foto: Navitas

Posted in Allmänt.