Recept

Postad i: Uncategorized den 24 October, 2016 av Ida Åberg

0 people like this post.

Här kommer äntligen recepten från skördelunchen!

Potatis- och purjolökssoppa med grönkål

Zucchinibröd

Grön tomat marmelad

Glutenfritt zucchinibröd


 

Kommentera!

Odling som politik

Ida Åberg
Det här en blogg om politik och odling. I bloggen kommer jag att undersöka om och hur odling kan förstås som ett sätt att göra politik. Mitt namn är Ida Åberg och är doktorand i Statsvetenskap på Linköpings Universitet. Den här bloggen kommer att vara en del i mitt doktorandprojekt, ett sätt för mig att testa mina tankar och hitta likasinnade. Kommentera gärna, ifrågasätt eller förstärk mina argument, men framför allt odla tillsammans med mig!

Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat om

Definition Odling i populärkulturen

Arkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Odling som politik drivs av WordPress