Recept

Postad i: Uncategorized den 24 October, 2016 av Ida Åberg

Här kommer äntligen recepten från skördelunchen!

Potatis- och purjolökssoppa med grönkål

Zucchinibröd

Grön tomat marmelad

Glutenfritt zucchinibröd

Odling som politik

Ida Åberg
Det här en blogg om politik och odling. I bloggen kommer jag att undersöka om och hur odling kan förstås som ett sätt att göra politik. Mitt namn är Ida Åberg och är doktorand i Statsvetenskap på Linköpings Universitet. Den här bloggen kommer att vara en del i mitt doktorandprojekt, ett sätt för mig att testa mina tankar och hitta likasinnade. Kommentera gärna, ifrågasätt eller förstärk mina argument, men framför allt odla tillsammans med mig!

Definition Odling i populärkulturen

Odling som politik drivs av WordPress