Från forskning om stadsodling till arbete i riksdagen

Postad i: Forskning den 4 September, 2017 av Ida Åberg

Uppdaterandet på bloggen har inte varit det bästa under sommaren, detta beror på att jag tilldelats riksdagsstipendiet som delas ut varje år till en doktorand i statsvetenskap.

Jag kommer alltså ta en paus från min forskning om stadsodling under kommande läsår 17/18 för att följa arbetet i riksdagen.

Nästa höst är jag tillbaka på Linköpings Universitet!

Odling som politik

Ida Åberg
Det här en blogg om politik och odling. I bloggen kommer jag att undersöka om och hur odling kan förstås som ett sätt att göra politik. Mitt namn är Ida Åberg och är doktorand i Statsvetenskap på Linköpings Universitet. Den här bloggen kommer att vara en del i mitt doktorandprojekt, ett sätt för mig att testa mina tankar och hitta likasinnade. Kommentera gärna, ifrågasätt eller förstärk mina argument, men framför allt odla tillsammans med mig!

Definition Odling i populärkulturen

Odling som politik drivs av WordPress