Stressad?

Postad i: Allmän, Stress den 14 October, 2011 av Marie Delsander

Har du varit för stressad för att hinna se att vi har en stresshanteringskurs? Då finns det fortfarande  möjlighet för dig att anmäla dig till vår kurs som startar på måndag. Här följer upplägget för kursens fem tillfällen. Vi träffas i grupp fem måndagar för att lära oss att hantera vår stress. Välkommen du också!

Tillfälle 1

Stressbegreppet
Om symtom och triggers
Vad gör du när du känner dig stressad?

Tillfälle 2
Om krav och förväntningar
Om att hantera krav

Tillfälle 3
Återhämtning i vardagen
Om balans mellan vila och aktivitet
Sömn

Tillfälle 4
Om automatiska negativa tankar
Att ändra beteende
Om förändring och motstånd – Om förändring och acceptans

Tillfälle 5
Vidmakthållandeplan
Medicinsk yoga
Utvärdering

Mer information och Anmälan

Taggar:

Studenthälsans blogg

Studenthälsan
Studenthälsan berättar här om vad som är på gång i verksamheten och delar med sig av råd och erfarenheter som kan hjälpa dig som student att behålla ditt välbefinnande.

fadder fadderutbildning förändring - utveckling mindfulness mindfulnness prestation prestationskrav sinnesrobönen självkänsla stress tentaoro tentaro Yoga återhämtning

Studenthälsans blogg drivs av WordPress