Bloggen tar evigt sommarlov!

Postad i: Allmän den 25 May, 2016 av Marie Delsander

Terminerna rusar iväg och nu närmar vi oss ett nytt terminsslut med olika avsked och förändringar inför framtiden. Sedan vårterminens start har vi funnits på facebook och det är där vi numera skriver om det som händer på Studenthälsan samt delar information och tips kring hälsfrågor.
Gilla och följ oss gärna på facebook

Studenthälsans blogg

Studenthälsan
Studenthälsan berättar här om vad som är på gång i verksamheten och delar med sig av råd och erfarenheter som kan hjälpa dig som student att behålla ditt välbefinnande.

fadder fadderutbildning förändring - utveckling mindfulness mindfulnness prestation prestationskrav sinnesrobönen självkänsla stress Sömn tentaoro tentaro Yoga återhämtning

Studenthälsans blogg drivs av WordPress