20170518

Postad i: Uncategorized den 18 May, 2017 av susgu013

Today was a mighty fine day hörrni.

Började dagen med kursdialog och basgrupp, snabbt avklarat så vi fick komma ut i solen så fort som möjligt. Kursdialogen tog upp lite om KUA (typ 2-veckors praktik sista terminen, avdelning som styrs av studenter från läk, ssk, arbetsterapeut och fysio) och skriftliga tentan. Basgruppen var avklarad på 30 minuter, haha. Ett nytt scenario angående typ lagar och rätt vid arbetsskador etc. Cyklade ner till stan och handlade inför golunch hos Carro med henne, Elin och Sofia (och goding-Saga såklart). Helt underbart mysigt – vilka fantastiska vänner jag har omkring mig, är så lyckligt lottad!

Tog en sväng på stan & sedan en löptur och lite utomhusträning på kvällen i det underbara vädret. Så fantastiskt. Nu är jag sugen på helg, ska bli så mysigt! Men först.. lite möten och jobb under morgondagen!

IMG_7830 IMG_7839 IMG_7842

Susanna Gullberg

Susanna, 23-årig fysioterapeutstudent. Föredetta Tranåsbo som numera bor i Sveriges bästa studentstad Linköping. Studerar fysioterapeutprogrammet på Linköpings Universitet, är just nu inne på termin 5 av 6 & kunde inte trivas bättre. Skriver bland annat om hur livet som fysiostudent ser ut med en blandning av anatomi, fysiologi, färdighetsträning, praktik, tentaplugg & en hel del kafferaster!

Har du några frågor, funderingar eller vill du bara säga hej? Lämna en kommentar eller skicka iväg ett mail till susgu013@student.liu.se så svarar jag mer än gärna!

Susannas blogg drivs av WordPress