20170521

Postad i: Uncategorized den 21 May, 2017 av susgu013

Underbar helg! Ledord: sol, grill, mys, underbart sällskap och lycka!

Fredagen började med att träffa Jessica & Petra för att förbereda för vår arbetsplatsanalys på polisens larmcentral på tisdag. Passade på att prata om livet en stund med Jessica, så längesedan vi hann prata och hon är så fantastisk. Åkte hem, tränade lite styrka vid Stångån och lunchade. Packade väskorna & cyklade tillbaka till universitetet för möte med handledare & lite jobb (ihhhh så roligt, vill berätta mer.. SNART SÅ!). Tog sedan direkt tåget till Tranås för att hänga med brorsan i det fina vädret. Vi grillade, pratade, lyssnade på musik & hade det helt underbart skönt.

IMG_7851 FullSizeRender 3 IMG_7858

Lördagen spenderades med mys, läsning i solen, fotboll & studsmattebus. De två sistnämnda på begäran av småsyskon, haha. Framåt kvällen firade vi älskade Pernilla (min kära pappas fru) som fyller år idag. Grattis du underbara kvinna! Grillade god mat & umgicks med släkten. Efter ett par timmar slängde jag ner en flaska vitt i väskan & promenerade till Julle. Vi fnissade, pratade & jag agerade smakråd när hon packade för Barcelona (inte alls avis..).

IMG_7863 IMG_7864 IMG_7883

Och idag har vi besökt Malmköping för att fira underbara lilla Sagas dopdag tillsammans med Carro, Mats, Wiking och alla andra gäster. Så mysigt & härligt att få medverka i dessa fantastiska människors liv och fira deras dotter. Och så sällskapet – finns ju inget att klaga på.

Som sagt – underbar helg! Ser fram emot en ny vecka med nya utmaningar, mysiga stunder & härligheter. Påfylld med bra energi, mmm.

FullSizeRender 4

Susanna Gullberg

Susanna, 23-årig fysioterapeutstudent. Föredetta Tranåsbo som numera bor i Sveriges bästa studentstad Linköping. Studerar fysioterapeutprogrammet på Linköpings Universitet, är just nu inne på termin 5 av 6 & kunde inte trivas bättre. Skriver bland annat om hur livet som fysiostudent ser ut med en blandning av anatomi, fysiologi, färdighetsträning, praktik, tentaplugg & en hel del kafferaster!

Har du några frågor, funderingar eller vill du bara säga hej? Lämna en kommentar eller skicka iväg ett mail till susgu013@student.liu.se så svarar jag mer än gärna!

Susannas blogg drivs av WordPress