20170522

Postad i: Uncategorized den 22 May, 2017 av susgu013

God förmiddag godingar.

Sitter just nu i skolan och fixar med lite smått och gott inför veckan. Den här veckan är sjukt oklar, det enda jag har riktigt bestämt är möte med handledare 13.30 i eftermiddag och arbetsplatsanalys med tillhörande rapportskrivning under morgondagen. Annars schemafritt.. men då krävs ju en hel jäkla last av självdisciplin, för saker att göra finns, helt klart. Haha! Så den här veckan kommer skolmässigt bestå av lite initiering av tentaplugg & diverse arbete med uppsatsen.

Förövrigt i veckan så har jag en del mys att se fram emot. Picnic med några tjejer i klassen imorgonkväll bland annat, en hel del mys (och kristi flyyyyyygare på torsdag!) & så till Tranås en hel del. Såklart! Mysig vecka med andra ord.

Nu – skriva personligt brev & fila ytterligare på CV:t innan lunch.

IMG_8074 IMG_8067 FullSizeRender 5

Parantes – sålde mina älskade anatomikort förut.. fick separationsångest (och blev sjukt imponerad av hur ambitiös jag var i T1.. ursprung & fäste på varje muskel. Det ni. Och då kunde jag det som ett rinnande vatten.. hmm, vill inte få ett förhör nu känner jag, haha).

Susanna Gullberg

Susanna, 23-årig fysioterapeutstudent. Föredetta Tranåsbo som numera bor i Sveriges bästa studentstad Linköping. Studerar fysioterapeutprogrammet på Linköpings Universitet, är just nu inne på termin 5 av 6 & kunde inte trivas bättre. Skriver bland annat om hur livet som fysiostudent ser ut med en blandning av anatomi, fysiologi, färdighetsträning, praktik, tentaplugg & en hel del kafferaster!

Har du några frågor, funderingar eller vill du bara säga hej? Lämna en kommentar eller skicka iväg ett mail till susgu013@student.liu.se så svarar jag mer än gärna!

Susannas blogg drivs av WordPress