20170523

Postad i: Uncategorized den 23 May, 2017 av susgu013

Hej på er!

Den här veckan har hittills varit helt fantastisk. Måndagen började med lite diverse jobb som tidigare nämnt, hade sedan ett möte där jag fick riktigt positiva besked & fick även reda på att jag får tillträde till min nya lägenhet redan om 3 veckor. Helt fantastiskt! Längtar så mycket efter att komma hem igen. Hemhemma liksom.

Resten av veckan kommer bestå av lite ledighet – lyckligt och mysigt. På fredag har vi första patienten i rörelsevetenskapliga laboratoriet.. helt sjukt kul! Och det fortsätter nästa vecka, så kul.

Fortsatt trevlig vecka hörrni, kör hårt..!

IMG_7911 IMG_8084 IMG_8094

Hur de flesta dagarna spenderas just nu – lycklig, på fysioavdelningen, ute på löprunda. Men genomgående tema – lycklig & på bubbligt humör. Alldeles underbart.

Susanna Gullberg

Susanna, 23-årig fysioterapeutstudent. Föredetta Tranåsbo som numera bor i Sveriges bästa studentstad Linköping. Studerar fysioterapeutprogrammet på Linköpings Universitet, är just nu inne på termin 5 av 6 & kunde inte trivas bättre. Skriver bland annat om hur livet som fysiostudent ser ut med en blandning av anatomi, fysiologi, färdighetsträning, praktik, tentaplugg & en hel del kafferaster!

Har du några frågor, funderingar eller vill du bara säga hej? Lämna en kommentar eller skicka iväg ett mail till susgu013@student.liu.se så svarar jag mer än gärna!

Susannas blogg drivs av WordPress