20170528

Postad i: Uncategorized den 28 May, 2017 av susgu013

Dessa dagar, kvällar, nätter.. lycka.

Haft ett par helt underbara, fantastiska dagar. Verkligen.

IMG_8112 IMG_8135 IMG_8120  IMG_8255
IMG_8257 IMG_8256 IMG_8265

Sommar helt enkelt. Underbart hörrni. Nu – mysa ner mig i solstolen och läsa ut boken. Inte alls fel.

Susanna Gullberg

Susanna, 23-årig fysioterapeutstudent. Föredetta Tranåsbo som numera bor i Sveriges bästa studentstad Linköping. Studerar fysioterapeutprogrammet på Linköpings Universitet, är just nu inne på termin 5 av 6 & kunde inte trivas bättre. Skriver bland annat om hur livet som fysiostudent ser ut med en blandning av anatomi, fysiologi, färdighetsträning, praktik, tentaplugg & en hel del kafferaster!

Har du några frågor, funderingar eller vill du bara säga hej? Lämna en kommentar eller skicka iväg ett mail till susgu013@student.liu.se så svarar jag mer än gärna!

Susannas blogg drivs av WordPress