Polisen höll workshop för studenter om metoder för efterforskning av försvunna

Postad i: Allmän den 26 March, 2019 av madpe54

0 people like this post.

Den 12 mars genomförde Polisen en workshop om metoder för efterforskning av försvunna personer för studenter på kursen samhällsvetenskapliga metoder, Företagsekonomi. Förutom studenter deltog personer från Missing People Sweden och Räddningstjänsten Östra Götaland. ”Poängen är att det är ett så tydligt exempel på hur man kan använda vetenskapliga metoder och kombinera dem för samhällets bästa. Dessutom visar det tydligt hur utredningar görs stegvis och fanns många likheter med revision” säger kursansvarig Rebecca Stenberg. Workshopen var uppskattad av deltagarna. ”Det här gör vi gärna om” säger Rebecca Stenberg.

0


 

Kommentera!

Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Carer drivs av WordPress