Polisen höll workshop för studenter om metoder för efterforskning av försvunna

Postad i: Allmän den 26 March, 2019 av madpe54

Den 12 mars genomförde Polisen en workshop om metoder för efterforskning av försvunna personer för studenter på kursen samhällsvetenskapliga metoder, Företagsekonomi. Förutom studenter deltog personer från Missing People Sweden och Räddningstjänsten Östra Götaland. ”Poängen är att det är ett så tydligt exempel på hur man kan använda vetenskapliga metoder och kombinera dem för samhällets bästa. Dessutom visar det tydligt hur utredningar görs stegvis och fanns många likheter med revision” säger kursansvarig Rebecca Stenberg. Workshopen var uppskattad av deltagarna. ”Det här gör vi gärna om” säger Rebecca Stenberg.

Carer drivs av WordPress