Virtuellt studiebesök hos WIN Guard

Postad i: Allmän den 10 May, 2019 av madpe54

Onsdagen den 8:e maj bjöd WIN Guard tillsammans med SOS Alarm in till ett virtuellt (och in real life) studiebesök på temat ” The digital immune system – How ideas for connected emergency services become reality”. CARER var där och lyssnade, diskuterade och presenterade vad som kommer ut av vår forskning: Uppdragsutbildningar som startar i höstkunskapsnätverk och smarta försöksverksamheter som t.ex. mellan Polisen Stockholm, Södertörns brandförsvarsförbund och kommuner i Stockholms län.

Här kan du läsa mer om dagen

Carer drivs av WordPress