Bli doktorand hos oss och forska om hantering av naturolyckor!

Postad i: Allmän den 18 June, 2019 av madpe54

Vi söker en ny doktorand som kan studera logistikutmaningar inom räddning och respons framförallt kopplat mot multipla naturhändelser. Detta innebär såväl klimatrelaterade studier, för att skapa en förståelse för naturolyckor och hur de uppkommer och interagerar, som framtagandet och användandet av teorier, modeller och metoder för prognostisering, prioritering och planering av resurser för olyckshantering.

Tjänsten utförs i samverkan mellan Centrum för forskning inom respons- och räddningssystem (CARER) och Centrum för klimatpolitisk forskning (CSPR) och finansieras av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).

Utlysningen som helhet finner ni här.

Carer drivs av WordPress