Didacticums julkalender #1: Välkommen till plan 5, vi har glass!

Det är väl ändå en tradition nu – att året avslutas med Didacticums julkalender. Som samlar stort och smått, utportionerat varje dag från 1 december fram till julafton. Vi finns både här och stakar ut vår närvaro i Liunet (LiU:s intranät) samt på den publika webben. I det fysiska rummet befinner vi oss nu åter på plats och har under hösten börjat bo in oss igen – det hanns liksom inte med pga ett virus, men nu så är det fullt hus i våra lokaler vissa dagar. Även om du inte går en kurs är du också välkommen att kika förbi – säg hej, vi har fortfarande glass!

Glassen…ja

det är en gimmick…en USP som finns kvar från vår tid med akronymen CUL. CUL-glass var en självklarhet, och trots namnbyte och flytt till nytt hus så har den hängt med.

En del menar t o m att vi sysslar med hög-glassig pedagogik!

(Slut på putslustigheter nu, lucka 1 är härmed öppnad!)

Posted in Uncategorized and tagged , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *