Texter från NATDID:s konferens FobasNT18

Postad i: NATDID den 5 July, 2019 av Gunnar

1 people like this post.

NATDID arrangerade förra året en konferens som heter Forum för forskningsbaserad NT-undervisning. Vi ville att den skulle vara en mötesplats för både lärare och forskare. Och det lyckades vi med, det var en ganska jämn fördelning mellan lärosäten och skolor. Nu har vi publicerat en bok med texter från deltagarna vid konferensen. Den går att ladda ned fritt från följande sida:

http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:liu:diva-158020

Det är faktiskt det tredje numret i vår skriftserie. De tidigare numren innehöll bidrag från konferensen Fyskonf16 som hölls i Lund respektive texter från den teknikdidaktiska forskningsmiljön vid LiU. Alla numren kan efter hand laddas ned från vår hemsida:

https://liu.se/artikel/natdids-skriftserie

0


 

Kommentera!

Dr Hösts blogg om visualisering och lärande

Gunnar Höst
Nyfiken på vad en lektor vid Linköpings universitet gör? Jag jobbar med allt från forskning och undervisning till populärvetenskap och forskningskommunikation. På bloggen berättar jag lite om vad som händer i mitt kontor i Visualiseringscenter C i Norrköping.

Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.Dr Hösts blogg om visualisering och lärande drivs av WordPress