Föreläsning för blivande ingenjörer

De blivande civilingenjörerna i Energi, Miljö och Management (EMM) i årskurs 3 fick idag ta del av Unis föreläsning (på distans som sig bör i dessa tider) om konsumenternas möjligheter att välja klimatsmarta leveransalterntiv på nätet. Innan föreläningen hade studenterna uppmanats att fundera över fraktvalen vid onlineshopping och Uni fick in intressanta iaktagelse från flera av dem.
Dagen innehöll allt från grundläggande ramverk inom miljölogistik, generella utvecklingen av e-handeln, till utmaningar som behöver övervinnas för att möjliggöra klimatsmarta leveransalternativ till kosnumenter. Tack EMM’are för idag och tack examinator-Malin för att projektet fick vara med i kursen!

Posted in Allmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *