Välbesökt webinarium om e-handel och digitalisering

Idag var det så äntligen dags för webinariet “Dagens logistikutmaningar med morgondagens logistikutvecklare”. Logistik- och kvalitetsutveckling stod för värdskapet, med Uni som moderator. HELSMART presenterades och två studentgrupper redovisade sina resultat kopplade till hållbara e-handelsleveranser. Dagen bjöd även på snack om Amazons intåg på svenska marknaden, digitalisering i logistiken och om hur företag kan samverka med oss på universitetet. En fullspäckad eftermiddag som inte minst visade upp kompetenta studenter som vi har haft förmånen att få jobba med under de senaste åren. Så kul också att närmare 90 deltagare följde webinariet. Vi ser fram emot att göra fler liknande evenemang framöver!

Posted in Allmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *