Rapportsläpp planerat den 24 maj

Idag har forskargruppen setts digitalt för att diskutera vad som är på gång och för att planera projektslut, som kommer allt närmare. Vid halvårsskiftet tar nämligen HELSMART slut, och vi vill självklart se hur vi på bästa sätt kan avsluta det vi gjort de senaste året kopplat till hållbar e-handelsdistribution. Vi diskuterade en rad olika saker, men en viktig punkt var detaljer kring rapportsläpp. Vi kommer nämligen att släppa en slutrapport från projektet, och då kommer vi att bjuda in till ett webbinarium för att presentera våra resultat. Webbinariet kommer att bli den 24 maj kl. 13.00. Mer information kommer att skickas ut via olika kanaler inom kort. Eventet är öppet för alla som är intresserade!

Posted in Allmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *