Snart slut

Så är projektet nära att ta slut. Idag träffades företagen, dvs Apotek Hjärtat och Stadium, och vi forskare för ett avslutande möte i digitala världen. Vi utvärderade hur vi jobbat, vad som funkat bra och mindre bra och funderade lite framåt. Kontentan är nog ändå att allt gått otroligt bra, och att vi alla är rätt nöjda. Väldigt roligt att höra detta från våra samarbetspartners som varit så viktiga för att projektet kunde genomföras. Vi hoppas på fler samarbeten framöver!

Vi hade sen även ett avslutande möte i forskargruppen, och även där blickade vi både bakåt och framåt. Riktigt bra med en diskussion om vad som kan förbättras framöver och självklart givande att både få ge och ta emot fina ord om hur vi jobbat och vad vi åstadkommit.

Posted in Allmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *