Almedalen 2023 – Apotek Hjärtat och e-handelsdistribution

Så kom då kanske den stora finalen av projektet. Apotek Hjärtat och Ica bjöd in till frukostseminarium under Almedalsveckan. Vi fick höra från Hjärtats VD Monica Magnusson, Uni och Fredrik presenterade projektet, Linda Gimeno från Hjärtat berättade om deras arbete med hållbara e-handelsleveranser, och vi avslutade med paneldebatt. Seminariet leddes på ett väldigt professionellt sätt av Hjärtats Annika Svedberg. Så lyxigt att som forskare få vara med i ett sådant här sammanhang, så stort tack till Ica och Apotek Hjärtat för detta. Vi från forskarsidan hoppas på fortsatt stort intresse för hållbara e-handelsleveranser och fler sammanhang som detta där vi kan vända och vrida på relevanta frågor på olika sätt.

Posted in Allmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *