HELIX-seminarium med Emanuel Åhlfeldt

Postad i: Allmän den 2 February, 2018 av andwa12

Välkommen till HELIX-seminarium med tema ”Hållbart utvecklingsarbete inom vården och omsorgen om äldre” den 16 februari!

En stor mängd utvecklingsprojekt bedrivs i både privat och offentlig verksamhet. Detta seminarium handlar om hur resultat och kunskap från temporära utvecklingsprojekt kan integreras i den ordinarie verksamheten i offentliga organisationer och bidra till långsiktiga effekter med ett värde för brukarna, organisationen och de anställda.

Seminariet leds av Emanuel Åhlfeldt som disputerat vid HELIX Competence Centre och som nu är verksam vid Nestor FoU-centrum i Stockholm.

Tid: Fredag 16 februari kl 10.15-11.30
Plats: Linköpings universitet, Campus Valla, lokal meddelas till anmälda

Anmälan skickas till gunilla.rapp@liu.se senast 12 februari.

HELIX blogg drivs av WordPress