Lean ledarskap, 7,5 hp

Postad i: Allmän den 2 February, 2018 av andwa12

Nu har den fjärde omgången av kursen ”Lean Ledarskap” startat. Totalt har cirka 70 yrkesverksamma från både privat och offentlig sektor gått kursen och fått nya kunskaper om strategier, förhållningssätt och framgångsfaktorer för att arbeta med hållbart ledarskap enligt Lean-filosofin.

 

Bonnie Poksinska, biträdande professor i kvalitetsteknik och forskare vid HELIX, är kursansvarig och den som håller ihop programmet och som matchar innehåll och uppgifter mot kursgruppens behov och förutsättningar. Bonnie tycker att det är mycket utvecklande att hålla i kursen eftersom deltagarna har mycket intressanta erfarenheter att dela med sig av. Hon ser mest fram emot diskussionerna om hur de olika aspekterna som fokuseras i kursen kan fungera i olika kontexter och situationer. Bonnie berättar att hon själv också får ”aha-upplevelser” och nya infallsvinklar när hon hör deltagarnas berättelser om sina verksamheter.

 


 

Kommentera!

Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.HELIX blogg drivs av WordPress