Hållbart arbete – seminarium med IF Metall

Postad i: Allmän den 13 April, 2018 av andwa12

Sedan 2009 bedriver IF Metall Hållbart arbete med syftet att stödja arbetsplatser där både anställdas arbetsuppgifter och företaget utvecklas mot hållbarhet. Vid seminariet beskrivs bakgrunden till initiativet, hur arbetet bedrivs och viktiga erfarenheter som hitintills framkommit.

Medverkande: IF Metall förbundskontoret, klubbarna vid Astra Zeneca och Scania, forskare vid HELIX/KTH Södertälje samt övriga intresserade.

Tid: Den 7/5, klockan 10.00 – 12.00

Plats: KTH Södertälje, se: http://campustelge.se/kontakt/resa-hit/

Lokal: C36, plan 3 btw. Kvarnbergagatan 12, ingång stora trappen.

Anmälan till: henrik.kock senast den 4/5

Inbjudan IF Metall