Program för HELIX-dagen

Postad i: Allmän den 28 June, 2018 av andwa12

Nu är programmet klart för HELIX-dagen den 24 oktober och det går redan nu att anmäla sig.

Vi är glada att kunna presentera Annika Engström och Anders Ekholm som ”keynotes”. Annika disputerade vid HELIX och är idag universitetslektor vid Jönköping University. Hon kommer att tala om vad det innebär att leda lärande professionellt. Anders är vice vd vid Institutet för Framtidsstudier och har ett särskilt ansvar för institutets policyinriktade verksamhet. Han kommer att tala om hur demografiska förändringar, värderingsförskjutningar och teknikutveckling påverkar vår framtida välfärdssektor.

Se inbjudan för program och information om anmälan.

Inbjudan HELIX-dagen 2018

HELIX blogg drivs av WordPress