Workshop om kvalitets- och verksamhetsutveckling

Postad i: Allmän den 3 September, 2018 av andwa12

Den 3 oktober anordnar HELIX en workshop på temat “kompetenser för effektiv kvalitets- och verksamhetsutveckling”.

Syftet med workshopen är att presentera preliminära resultat från ett pågående forskningsprojekt samt att diskutera en kompetensmodell som forskarna tagit fram.

Vi vill gärna att du som arbetar med kvalitet och verksamhetsutveckling deltar i workshopen. Det är bra om du har några års erfarenhet av kvalitets- och verksamhetsutveckling och kännedom om villkoren för kvalitets- och verksamhetsutveckling inom din organisation. Vi vill ha både operativa och strategiska perspektiv och ser gärna deltagare med erfarenheter från hela verksamhetsspektrumet i organisationerna.

Se inbjudan för mer information!

Inbjudan till workshop om kvalitetsutveckling

HELIX blogg drivs av WordPress