Välfärdsmässan 2019

Postad i: Allmän den 7 February, 2019 av andwa12

Med välfärdsmässan 2019 vill samordningsförbunden i Östergötland, tillsammans med HELIX och Institutionen för datavetenskap vid LiU, skapa en mötesplats för välfärdsfrågor.

Med över 40 utställare får du en unik chans till överblick och nya kontakter. Inspireras av årets talare Lasse Brandman och Pär Johansson från Glada Hudik teatern som genom sina gripande berättelser visar att det mesta är möjligt och att livet blir som bäst när vi skapar tillsammans.

Nytt för 2019 är vårt samarbete med universitet. Här får du chansen att möta forskare och innovatörer och tillsammans diskutera framtidens lösningar i vår framtidsverkstad.

Vill du ställa ut?
Stina Johansson senast 14 januari
Mail: Stina.A.Johansson@linkoping.se

Proframmet finns här: https://www.samordning.org/images/program_valfardsmassan2019v2.pdf