HELIX partnerskapsmöte – Tema: Kompetensförsörjning på arbetsplatsen

Postad i: Allmän den 8 February, 2019 av madpe54

Tisdagen den 5:e mars mellan kl.13:00-16:00 är det dags för HELIX partnerskapsmöte, där vi kommer att få ta del av och diskutera ett nyligen uppstartat ESF-projekt: SMART Kompetens i Östra Mellansverige.  Mötet kommer denna gång att äga rum hos Skill, Gelbjutaregatan 2 i Linköping, som har fått förtroendet att driva Östergötlands del.

Planerar du att delta? Inkom med din anmälan till madeleine.nyberg@liu.se senast den 28:e februari.
Här kan du ladda ner programmet som helhet i PDF-format

HELIX blogg drivs av WordPress