HELIX-dagen 2019

Postad i: Allmän den 25 October, 2019 av andwa12

Årets upplaga av HELIX-dagen gick av stapeln i onsdags och det är med stor glädje vi konstaterar ett nytt rekord. Över 170 anmälda deltagare bidrog till att göra dagen mycket lyckad.

Dagen rivstartade med ett företag av Christian Silvasti som utmanade några vanliga antaganden om företagande med sin berättelse om Emballator Lagan plasts leanresa. Därefter följde flera spännande presentationer från olika projekt. Bland annat fokuserades Ledarskap och digitalisering, Standardiserade vårförlopp, Arbetsmiljötrender samt Intraprenörskap. Dagen avslutades med en föreläsning av Kristina Palm från KTH, KI och Karlstad universitet. Kristina forskar om olika strategier för att hantera arbetet i förhållande till privatsfären.

På LiUs nyhetssida finns ett längre reportage om dagen.

Presentationer från dagen finns på HELIX hemsida. Ni får också gärna kontakta respektive föredragshållare om ni har frågor eller vill bli involverade i projekten.

Väl mött igen nästa år. Datumet för 2020 är 21 oktober!

HELIX blogg drivs av WordPress