Fresh Thinking Labs

Postad i: Allmän den 29 October, 2019 av andwa12

Välkommen till interaktiv workshop “How will digital technologies shape the future of work?”

Workshopen arrangeras av Fresh Thinking Labs i samarbete med Scania och KTH och med deltagare från olika länder. Exempel på innehåll är Green Kaizen, Quality Management in the digital era och Workplace innovation.

Tid: 14-15 november
Plats: Södertälje

Workshopen är kostnadsfri för HELIX-medlemmar. För mer info, se denna presentation eller kontakta Mattias Elg (mattias.elg@liu.se):

INVITATION

HELIX blogg drivs av WordPress