Nytt projekt om förnyelseförmåga och hållbar arbetsmiljö vid snabba svängningar!

Postad i: Allmän den 15 June, 2020 av jasma02

HELIX-forskaren Martina Berglund har tillsammans med Ulrika Harlin/RISE och HELIX-forskarna Andreas Wallo och Mattias Elg beviljats medel från AFA Försäkring för ett nytt forskningsprojekt. Utifrån lärdomar från de extremt snabba svängningarna som Corona-krisen har krävt inom privata och offentliga verksamheter syftar projektet till att skapa spinn-off effekter som stärker arbetsplatsers förnyelseförmåga och hållbar arbetsmiljö när snabba förändringar är “det nya normala”.

Projektet kommer att resultera i en inspirationsguide med lärandeexempel och metodstöd för partsgemensamt arbetsmiljö- och förnyelsearbete. Projektet beräknas pågå till 2023.

HELIX blogg drivs av WordPress