Det är vad du gör som räknas! Vad kan ett beteendepsykologiskt perspektiv tillföra en organisation i denna utmanande tid? HELIX-seminarium den 11 maj.

Postad i: Allmän den 1 April, 2021 av jasma02

Välkommen till HELIX-seminarium den 11 maj med Magnus Stalby från Psykologpartners!

Utifrån aktuell forskning och praktik kommer Magnus presentera sina tankar om hur man kan arbeta med verksamhetsutveckling för att skapa hållbara, hälsosamma och innovativa organisationer.

Magnus Stalby är affärsområdeschef och en av grundarna till Psykologpartners, ett Linköpingsbaserat konsultföretag som grundades för 20 år sedan. Magnus är legitimerad psykolog och specialist i arbets- och organisationspsykologi och har förutom sin bakgrund som entreprenör arbetat som konsult med dessa frågor i många år.

Tid: Den 11 maj klockan 10.00-12.00
Plats: Zoom (Zoomlänk skickas ut efter anmälan)
Anmälan: Senast den 7 maj till madeleine.nyberg@liu.se


 

Kommentera!

Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.HELIX blogg drivs av WordPress