HELIX medverkar i ett Vinnovastött samverkansprojekt för egenmonitorering av cancer.

Postad i: Allmän den 8 April, 2021 av jasma02

Tillsammans med Region Jönköpings Län, Region Västerbotten, Linköpings Universitet, Lif och ScientificMed har Tamro beviljats finansiering av Vinnova för att stärka egenmonitoreringen inom cancervården. I projektet kommer vi att skapa interaktivitet mellan patient och slutenvård för att förbättra cancerpatientens autonomi och trygghet och möjliggöra en effektivare vård.

Länk till pressmeddelandet här: PACE – ett samverkansprojekt för bättre hälsa

HELIX blogg drivs av WordPress