Pandemins effekter i arbetslivet. Café HELIX den 5 maj

Postad i: Allmän den 20 April, 2021 av jasma02

Välkommen till Café HELIX den 5 maj där vi berättar mer om forskningsprojektet SPIN-OFF. Projektet handlar om förnyelseförmåga och hållbar arbetsmiljö vid snabba svängningar i pandemins kölvatten. Vi presenterar resultat från den inledande studien som genomfördes i vintras med flera av HELIX partners och öppnar sedan upp för diskussion kring utmaningar när vi nu tar staplande steg mot det nya normala.

Vi som bedriver forskningen i projektet är Ulrika Harlin, Martina Berglund, Andreas Wallo och Mattias Elg

Tid: Den 5 maj klockan 13.00
Plats: Zoom (Zoomlänk skickas ut efter anmälan)
Anmälan: Senast den måndag 3 maj till madeleine.nyberg@liu.se