HELIX-forskare med i podcasten “Fråga forskaren”

Postad i: Allmän den 17 May, 2021 av jasma02

HELIX-forskaren Andreas Wallo gästar senaste avsnittet av podcasten “Fråga forskaren”, vilken drivs av Sveriges HR-förening.

I avsnittet diskuterar Andreas arbetsplatslärande. Vad är chefers roll för att främja lärande? Vilka trender inom lärande kommer vi se post-pandemi? Samtalet rör också hur man kan främja hälsa.

Just nu fokuserar Andreas sin forskning om distansledarskap i spåren av pandemin och hur detta ledarskap påverkar medarbetares hälsa, arbetsprestationer och möjligheter till lärande.

Länk till podcasten: “Fråga forskaren

HELIX blogg drivs av WordPress