HELIX-professorn Per-Erik Ellström med i podcasten Livslångt om “Att leda för vardagslärande”

Postad i: Allmän den 21 May, 2021 av jasma02

HELIX-forskaren Per-Erik Ellström, professor emeritus och tidigare även föreståndare för HELIX, är gäst i det senaste avsnittet av podcasten Livslångt, en podd om livslångt lärande som drivs av RISE. I ett samtal med Katarina Pietrzak och Carl Heath utvecklar Per-Erik sina tankar om potentialen för lärande på våra arbetsplatser.

För att lyssna på podcasten klicka på denna länk: Livslångt

HELIX blogg drivs av WordPress