HELIX-dagen den 19 oktober!

Postad i: Allmän den 2 June, 2021 av jasma02

Vi kommer även i år att köra HELIX-dagen helt digitalt för att maximera möjligheterna till deltagande. Platsen blir Zoom och innehållet är som vanligt fullt med spännande forskningsresultat från våra projekt. Vi är särskilt glada över att återigen välkomna Kristina Palm, docent i industriell arbetsvetenskap som vår keynote. Kristina kommer att presentera aktuell forskning om Covid-19:s effekter på arbetsmiljön i digitalt medierat distansarbete.

För program och innehåll: HELIX-dagen 2021_program

Anmälan till HELIX-dagen görs till madeleine.nyberg@liu.se senast den 14 oktober. Zoom-länk skickas ut i god tid till anmälda.

Vi ser gärna ett brett deltagande, så sprid gärna inbjudan vidare till dina kollegor!

Välkommen!

HELIX blogg drivs av WordPress