Inbjudan till AFoUs öppna nätverksmöte den 5 oktober

Postad i: Allmän den 31 August, 2021 av jasma02

Inom ramen för AFoU så är alla välkomna till ett kostnadsfritt inspirationsmöte för att utbyta erfarenheter, skapa nya kontakter och se vad som är på gång just nu. Alla som är intresserade är välkomna, så sprid gärna denna inbjudan till ditt kontaktnät.

Mötet arrangeras av RISE och HELIX Competence Centre/Linköpings universitet – arbetsutskott i nätverket AFoU (Arbetsplatsnära FoU för hållbart arbetsliv) i samverkan med Produktionsklustret Production Management (PM-klustret).

Datum och tid: Tisdag den 5 oktober 2021 kl. 0950-12.00

Plats: Digitalt via Teams. Information kring hur man ansluter sig skickas två arbetsdagar innan mötet till de som anmält sig.
Mötet kommer att spelas in och delas på nätverket AFoUs och produktionsklustrens medlemssidor.

Sista dag för anmälan är 4 oktober.

HELIX blogg drivs av WordPress