Strategisk kompetensförsörjning för ett hållbart arbetsliv. Café HELIX den 6 oktober

Postad i: Allmän den 7 September, 2021 av jasma02

Välkommen till Café HELIX den 6 oktober där vi berättar om rapporten ”Strategisk kompetensförsörjning för hållbart arbetsliv: En kunskapsöversikt och analys av utvalda ESF-projekt”.
Rapporten är framtagen på uppdrag av Socialfondens temaplattform för hållbart arbetsliv, en samverkan mellan Svenska ESF-rådet och Forte. Vid detta café presenteras vilka förutsättningar som behöver vara uppfyllda för att nå framgångsrik kompetensutveckling samt erfarenheter från genomförda projekt.

Rapporten är skriven av Charlotte Wikholm och Caroline Jarebrant från Swerea IVF (numera RISE) samt Gun Sparrhoff, Andreas Wallo och Henrik Kock från HELIX.

Tid: Den 6 oktober klockan 15.00
Plats: Zoom (Zoomlänk skickas ut efter anmälan)
Anmälan: Senast den 4 oktober till madeleine.nyberg@liu.se

HELIX blogg drivs av WordPress